Trainers

De trainers

 

Rody Vonk

Rody Vonk is conceptontwikkelaar, facilitator en presentator. Met zijn bedrijf Friskijkers | Creative Strategy bedacht en realiseerde hij onder andere strategieën en campagnes voor gemeenteraads- en waterschapsverkiezingen die door hun verrassende aanpak de aandacht van veel landelijke media haalden. Rody gelooft dat je alleen tot écht nieuwe oplossingen komt als je het lef hebt om het anders te doen. Daarom bijt hij zich graag vast in vraagstukken die schreeuwen om radicaal andere oplossingen. Die oplossingen komen volgens hem alleen tot stand als we daarbij creativiteit als serieus instrument inzetten. Hij pleit dan ook voor ‘serious creativity’.

Rody voltooide de studie Vormgeving en Communicatie en studeerde Sociale Wetenschappen. In 2002 begon hij zijn eigen reclame- en communicatiebureau dat in 2013 uitmondde in Friskijkers. Daar ontwikkelt hij strategieën en concepten die leiden tot nieuwe oplossingen voor (sociaal-maatschappelijke) vraagstukken. De focus ligt hierbij op het doorgronden van het werkelijke probleem om van daaruit op zoek te gaan naar radicaal andere oplossingen.

Met zijn initiatief Friskijkers Academy faciliteert hij diverse trainingen op het gebied van creativiteit en design thinking, waaronder het in Silicon Valley ontwikkelde programma Startup Experience. Dit programma haalde hij onder licentie naar Nederland. Deelnemers aan zijn trainingen variëren van leerlingen en studenten tot (senior) managers en directies. Hij werkt niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Zo trainde hij ondermeer een team van marketing- en innovatiemanagers van een multinational in Ghana.

 


 

Michelle van Toor

“Een mening is eigenlijk een undercover idee! De stap die ondernemers maken is vervolgens van idee naar realisatie.”

Michelle van Toor is zowel als founder, als co-founder en als adviseur en trainer betrokken geweest bij de start van verschillende ondernemingen. Als programma manager bij HUBspot is zij nu onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het pre-incubatie programma Startup Academy.

Ze is een ervaren trainer die met energie en betrokkenheid voor de groep staat en deelnemers inspireert en ondersteunt om ook die stap van mening naar idee naar realisatie te gaan maken!

_MG_4658 copy.jpg

 Eldridge Labinjo

Tijdens de vorige Weekend Business Challenge unaniem als tofste trainer verkozen is hij er deze editie natuurlijk weer bij! Eldridge weet zijn ervaring als Master Coach of Strategic Interventions te combineren met zijn kennis van de startup wereld en zijn overduidelijke expertise als pitch trainer.

_MG_3998 copy.jpg